kantoor & vrije tijd

Kantoor & Vrije tijd


Vitility heeft verschillende producten die helpen bij dagelijks terugkerende handelingen tijdens werk of het uitoefenen van hobby’s. Handige producten die helpen bij lezen, schrijven, spelen van een kaartenspel, tuinieren en knutselen.

Odoo afbeelding en tekstblok

Schrijven

Vitility heeft allerlei hulpmiddelen die het schrijven of het blijven schrijven kunnen bevorderen. Zo zijn er greepverdikkers die betere grip bieden. Een verzwaarde pen en potlood vermindert de effecten  van een trillende hand. 


BEKIJK DE OPLOSSINGEN

Odoo afbeelding en tekstblok

Lezen en beter zicht

Bij de meeste mensen worden de ogen vroeg of laat slechter. Vitility biedt diverse oplossingen om toch te kunnen blijven lezen. Denk aan een leesliniaal voor de krant of een boek. Ook voor hobby’s als borduren heeft Vitility oplossingen met bijvoorbeeld een loep die omgehangen kan.


BEKIJK DE OPLOSSINGEN

Odoo afbeelding en tekstblok

Tuinieren

Vitility biedt handig gereedschap voor de tuin en terras. Deze maken het mogelijk te blijven tuinieren ook als er soms beperkingen zijn die dit niet meer toelaten. Dit tuingereedschap is geschikt voor zowel staand als zittend tuinieren.

BEKIJK DE OPLOSSINGEN

Odoo afbeelding en tekstblok

Hobby

Vitility heeft kaarten met grote symbolen en cijfers zodat ook met een verminderd zicht de kaarten leesbaar. Ook biedt Vitility handige houders waardoor kaarten niet meer vastgehouden hoeven te worden.

BEKIJK DE OPLOSSINGEN

Het gehele assortiment bekijken, bezoek dan onze shop.