Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.


Klachtenformulier KLACHTENFORMULIER DOWNLOADEN

U kunt onderstaande velden invullen om uw klacht in te dienen.
Wij sturen u een ontvangstbevestiging op uw e-mailadres. 
Binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht ontvangt u een inhoudelijke reactie van ons.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht om in te vullen
Verstuur

Alleen voor klachten

Het formulier kunt u alleen voor klachten gebruiken.

Voor overige vragen verzoeken wij u vriendelijk per e-mail te willen sturen naar  info@vitility.com

Klachten en/of geschillen indienen

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@vitility.com . Je krijgt van ons binnen 14 dagen na ontvangst van je klacht een inhoudelijke reactie. Vaak willen we het product graag op ons hoofdkantoor beoordelen. Wanneer dit zo is, zullen we hiervoor contact met je opnemen en kun je middels het retourformulier het artikel retour sturen. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.
Indien u als zakelijke klant niet tevreden bent over de afhandeling van uw klacht, dan kunt u deze ter bemiddeling voorleggen aan Webwinkelkeur (via www.webwinkelkeur.nl)

Contactgegevens

Vitility International B.V. 
Hercules 22 
5126 RK Gilze 
Telefoonnummer: +31 (0)13 543 46 87 
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8:30 - 17:00 
E-mail:  info@vitility.com
Kamer van Koophandel: 18050364