Zakelijke mogelijkheden

Al sinds de start van Vitility is het merk de ideale zakelijke partner voor handige hulpmiddelen. Het assortiment is ruim en compleet, de verpakkingen zijn modern en de visie achter het merk is vernieuwend. Inmiddels wordt Vitility in bijna 50 landen verkocht en dat had niet gekund zonder de nauwe samenwerking met onze zakelijke partners en resellers. Vitility is altijd op zoek naar zakelijke partners die ons kunnen helpen met het uitbreiden en verbeteren van marktpenetratie.

Odoo afbeelding en tekstblok

De ontwikkelingen

De afgelopen jaren is er zeer actief gewerkt aan de doorontwikkeling van het merk Vitility. Zowel het assortiment, de verpakking, als de branding is naar een hoger niveau getild. Ook de visie achter het merk is verschoven door de ontwikkelingen van de markt en binnen in de organisatie. Daardoor is Vitility een aantrekkelijk merk voor zowel speciaalzaken als retailketens geworden.

Doordat we vooroplopen met ontwikkelingen en visie, hebben we een markt  gecreëerd. Daarmee is een van oudsher niche product rijp gemaakt voor een breed scala aan winkels. Een belangrijk onderdeel in die verschuiving is onze visie met als basis; We praten niet over hulpmiddelen omdat dit een ouderwets, medisch, betuttelend en te negatief beeld heeft.

Vitility producten zijn nuttige producten welke het leven makkelijker maken.

Assortiment

Vitility heeft een assortiment samengesteld met alle Vitility producten die aansluiten bij de wensen en behoeften van de verschillende type klanten die wij bedienen van speciaalzaak tot keten.

CATEGORIEËN
Het Vitility assortiment is opgedeeld in zes verschillende categorieën.

  Bed & Bath
  Kitchen & Dining
  Household & Living
  Office & Leisure
  Mobility
  Health & Fitness

Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Prijslijst 2021

Voor meer informatie en de actuele retailprijzen van Vitility kunt u contact opnemen met Sales support.

Contact  

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Catalogus 2021

Het huidige assortiment van Vitility kunt u terugvinden in de catalogus.


Catalogus  

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Magalogue

Het magalogue geeft een goede indruk van het assortiment van Vitility.


Magalogue 

Displaymogelijkheden

VEELZIJDIGHEID IN DISPLAYS

Vitility wordt aangeboden in diverse soorten en formaten winkels. Daarom bieden we veel veelzijdigheid in winkeloplossingen. We hebben kant en klare concepten voor uw schapsysteem maar kunnen ook losse displaysystemen aanbieden. Met deze verschillende opties is er voor elke type of formaat winkelconcept een Vitility locatie te creëren. Of u een display geschikt voor impulsaankopen zoekt, of een 5 meterconcept voor uw maxistore.


OP MAAT GEMAAKT DISPLAY

Door de hoge mate van flexibiliteit en maatwerk is het lastig om een goed beeld te vormen van het eindresultaat. Daarom werken wij uw op maat gemaakte display graag uit in een 3D beeld. Op deze manier krijgt u een goede indruk hoe het display daadwerkelijk in uw winkel(s) past. Uiteraard zorgen wij voor unieke designs die aansluiten op uw winkelconcept.

Verpakking met uitstraling

De verpakking van een product is een belangrijk aspect voor de gehele uitstraling van het merk. De Vitility-verpakking is bijzonder goed doordacht en van alle benodigde facetten voorzien. Vrijwel het gehele assortiment van Vitility beschikt over een herkenbare verpakkingslijn met een duidelijke focus op de zes productgroepen die te herkennen zijn aan de kleuren. De verpakkingen zijn van hoge kwaliteit en hebben een krachtig design. Daarnaast is de achterzijde voorzien van handelingsfoto’s zodat de eindgebruiker meteen een goed beeld krijgt over het product en hoe deze gebruikt dient te worden.

 

Onze partners

Vitility heeft een breed netwerk van distributeurs om Vitility wereldwijd te vertegenwoordigen. We realiseren ons dat iedereen een cruciale rol speelt in het proces om Vitility naar een steeds hoger niveau te tillen en voortdurend te verbeteren. Indien u geïnteresseerd bent in een kostbare samenwerking met Vitility als distributeur of dealer, neem dan contact met ons op.


Onze winkellocaties