outlet    

Vitility Outlet

Omdat we continu het assortiment door ontwikkelen, hebben wij ook producten die uit het assortiment gaan, die niet meer helemaal voldoen aan de laatste snufjes, de modernste kleuren of aan de laatste modetrend. Toch zijn het veilige producten met een hoge kwaliteit.

Zeker in het kader van Maatschappelijk Verantwoordelijk Ondernemen vinden wij het niet verantwoord om deze, goede bruikbare producten te vernietigen. Daarom hebben wij besloten om deze artikelen aan te bieden in onze outlet, met aantrekkelijke kortingen. Met deze producten kunnen mensen worden geholpen, die tegen een aantrekkelijke prijs hulpmiddelen in huis willen halen die misschien niet helemaal aan de laatste trend voldoen, maar waarmee men bepaalde handelingen toch weer zelfstandig kan uitvoeren. 

Deze outlet producten zijn onderverdeeld in onze bekende categorieën:

Bed & Bad

Voor een frisse start van de dag. 

Naar de outlet

Keuken & Eetkamer

Geniet van eten & drinken.

Naar de outlet

Huishouden & Wonen

Thuis van alle gemakken voorzien. 

Naar de outlet

Kantoor & Vrije tijd

Ga door met het goede werk. 

Naar de outlet

Mobiliteit

Om daarheen te gaan waar u maar wilt. 

Naar de outlet

Gezondheid & Fitness

Voel u fit en gezond. 

Naar de outletVoor onze outlet geldt:

  op = op


 Odoo afbeelding en tekstblok

De producten van VITILITY geven mensen meer zelfstandigheid. Hierdoor heeft men meer kwaliteit van leven. Door lichamelijke ongemakken kunnen bepaalde spieren of gewrichten niet meer goed functioneren. De handige producten van VITILITY geven dan extra ondersteuning, waardoor een handeling toch uitgevoerd kan worden. Dagelijks zijn wij op zoek om oplossingen te vinden voor lichamelijke ongemakken, zodat wij zoveel mogelijk mensen kunnen helpen. Dit doen wij omdat wij vinden dat iedereen meer kwaliteit van leven verdient.

VITILITY – We make your life easier!