mobiliteit     

Mobiliteit


Mobiliteit is een belangrijk onderdeel van het dagelijks functioneren van ieder mens. Mobiliteit en vrijheid staan dicht bij elkaar. Vitility heeft producten om deze mobiliteit zoveel en zo lang mogelijk zelfstandig te behouden. Veiligheid en kwaliteit staan hierbij voorop bij Vitility.                                 

Odoo afbeelding en tekstblok

Lopen

Vitility heeft meerdere artikelen die ondersteunen bij lopen en wandelen. Denk daarbij aan elleboogkrukken en diverse type, wandelstokken. Voor thuis of op reis, voor meer of minder ondersteuning, Vitility heeft de juiste oplossing. BEKIJK DE OPLOSSINGEN

Odoo afbeelding en tekstblok

Grijpers

Als het moeilijk wordt om spullen op te rapen of dingen buiten bereik zijn, biedt een grijper uitkomst. Vitility heeft diverse soorten grijpers. Met een magneetje voor het oprapen van sleutels, met een schoenlepel voor het pakken en aantrekken van schoenen en zelfs verschillende maten.


BEKIJK DE OPLOSSINGEN

Odoo afbeelding en tekstblok

In de auto

Vitility heeft meerdere oplossingen om het in- en uitstappen van een auto te vergemakkelijken. De draaischijf of de auto uitstaphulp zijn mooie voorbeelden van producten die het leven een stuk makkelijker maken.

BEKIJK DE OPLOSSINGEN

Odoo afbeelding en tekstblok

Tillen, zitten en verplaatsen

Vitility heeft producten die het makkelijker maken om op te staan uit een stoel, uit bed of rolstoel te komen of of om simpelweg een been te verplaatsen.  


BEKIJK DE OPLOSSINGEN

Het gehele Mobility assortiment bekijken, bezoek dan onze webshop.