Vitility & Duurzaamheid

Ook wij dragen graag ons steentje bij

 

Om ons steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld, gaan wij zuinig om met de grondstoffen en verpakkingen die tegenwoordig steeds schaarser worden. Aangezien wij veel producten verkopen met diverse afmetingen, is het uit milieuoverwegingen helaas niet mogelijk om elk product in een perfect passende doos te verzenden. Hiervoor dienen wij namelijk extra verzenddozen te laten produceren. In dit geval kan het helaas voorkomen dat u een product ontvangt in een (te) grote doos. Dit zijn echter altijd dozen waarin wij de producten uitgeleverd krijgen vanuit de fabrikant. Hiermee zullen wij altijd milieubewust omgaan om de CO2 uitstoot zo beperkt mogelijk te houden.

De besparing. Hieronder vindt u een overzicht van de besparing die wij in 2020 hebben gerealiseerd:Villa Pardoes

Wij zijn trots op onze samenwerkingsovereenkomst met Villa Pardoes! Hierdoor kunnen wij een steentje bijdragen aan de mooie activiteiten die zij organiseren.

Villa Pardoes biedt een onvergetelijke vakantiebeleving voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa's en oma's die dromen van een onbezorgde week samen. Met het hele gezin plezier maken en de batterij opladen!